OMS för ökad kontroll och säkerhet

Järnkoll på datacentret

Arbetar du som till exempel IT-chef eller driftansvarig och vill komma igång med OMS för ökad kontroll och säkerhet i er Azure-miljö? På Advanias workshop får du full insikt i de tjänster som finns tillgängliga.

  • Workshopen pågår under tre dagar där vi kombinerar teori med hands-on-aktiviteter.
  • Vi tittar på vilka scenarier som lämpar sig bäst att övervaka med OMS.
  • Exempel på agenda: Inledande behovsanalys, health check av er nuvarande Azuremiljö, er första Dashboard sätts upp – med regler och automatisering efter behov.

 

Nästa steg

Efter vår workshop har ni koll på möjligheterna och vet ni hur ni bäst övervakar både enkla och komplexa miljöer med OMS och Azure.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Advania

Advania – Toppspelaren inom IT. Vi är Årets Microsoft Partner 2016 inom kategorin Moderna Datacenter för Azure och vi har marknadens nöjdaste kunder för andra året i rad enligt undersökning från Radar! Advania har länge haft visionen att vara #1 inom IT Infrastruktur. Idag med uppdrag runt hela världen är Advania en av de främsta leverantörerna på marknaden vad gäller konsulttjänster inom IT Infrastruktur.

Advania erbjuder tjänster som bygger på den absolut senaste tekniken där kompetens och erfarenhet blir viktigast. Vårt företag levererar erfarenhet och lösningar utöver det vanliga och överträffar ofta kundens förväntningar. Att joina oss i ett samarbete kring OMS i en väl genomtänkt workshop kan vara ett första steg till livslångt samarbete – ta chansen!

Besök vår hemsida för mer information: www.advania.se