Migrera era Citrix-lösningar till Microsofts moln

Trygg hantering av legacysystem

Är du beslutsfattare inom IT-infrastruktur och vill analysera de bästa moln- och migreringsstrategierna för din organisation? Då kan EnvokeIT hjälpa dig.

  • Vi identifierar organisationens nuläge, utmaningar och målbild.
  • Citrix är perfekt anpassad för att hantera legacy applikationer för en smidig migrering till er nya arbetsplats.
  • Du lär dig att dra nytta av fördelarna med Citrix i Azure och kommer därefter att kunna fatta välgrundade strategibeslut.

 

Nästa steg

Resultatet är en övergripande strategi för hur organisationen kan migrera Citrix XenMobile, XenApp/XenDesktop och Netscaler-lösningar till Microsoft-molnet – oavsett om ert mål är på plats, hybrid eller offentliga moln. Vilka lösningar ni än väljer kan EnvokeIT sedan hjälpa er vidare.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om EnvokeIT

EnvokeIT – din Trusted Advisor när det gäller Citrix och Microsoft lösningar. Vi vågar påstå att vi är grymma på att hjälpa våra kunder upp i molnet. Ett uttalande som backas upp av en rad lyckade projekt och medarbetare som är erfarna och Certifierad inom relevanta områden. Vårt uppdrag är att göra dig bättre på det du gör och få ditt företag att använda tekniken mer effektivt. Vår filosofi är att den tekniska lösningen skall matcha dina nuvarande affärsbehov och vara flexibel nog att även matcha morgondagens behov. Vi har en beprövad process för introduktion till molnet och ännu viktigare för vad som kommer efter. Våra kunder når sina mål snabbare och med en stor avkastning på investerade pengar (ROI). Besök vår hemsida för mera information: www.envokeit.com