Gå en workshop om Governance

Governance-modell i Azure

Du jobbar i Azure idag, som till exempel IT-chef, driftsansvarig eller arkitekt, men behöver hjälp med en struktur för att kunna stödja modeller för administrativ och ekonomisk styrning och uppföljning.

  • Deltagarna i våra workshops brukar brottas med liknande utmaningar och frågeställningar. Dessa reder vi ut tillsammans och ger rekommendationer.
  • Exempel på innehåll: strukturer för avtal, abonnemang, administrativa konton och behörigheter, säkerhet, autentisering, asset/CMDB, management, drift och förvaltning.
  • Efter genomförd workshop har ni kontroll över dagsläget. Med er hem får ni även en dokumentation att använda som underlag för vidare arbete i molnet.

Nästa steg

Nu har ni en tydlig struktur för styrning samt en plan för att implementera Azures tjänster på bästa sätt i er organisation. Redeploys spetskompetens inom Governance säkerhetsställer att era strategiska funktioner svarar mot era affärsbehov – med ökad konkurrenskraft och minskade kostnader som resultat.

Om Redeploy

Vi på Redeploy adderar expertis för att guida er genom resan till Microsoft Azure. Från konsultation inom arkitektur, rådgivning, förstudier, migrering till fullt driftsansvar med övervakning, support, optimering och kapacitetsplanering. De gamla outsourcing och hostingmodellerna där ni som kund blir inlåsta i avtal och plattform med en leverantör som inte hänger med utvecklingen har spelat ut sin roll. Vi har inga avtalstider, utan förlitar oss på att ni är nöjda med oss som kunskapspartner.
Vi som arbetar på Redeploy har alla lång erfarenhet av IT-branschen som konsulter, utvecklare och admins både från kund- och leverantörssidan. Alla våra tekniker är certifierade inom Microsoft Azure. Vårt kontor ligger i Stockholm men arbetar med företag över hela landet.

Vi älskar det vi gör och kommer gärna ut till er för att berätta hur vi kan hjälpa er till molnet!
Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.redeploy.se