Cloud ready med Azure

Framtidssäkra era system

Vi hjälper dig att analysera vad som är lämpligt att etablera i en hybridlösning – där vi kombinerar dagens datacenterlösning med framtidens molntjänster.

  • Vi ritar tillsammans upp en karta över er IT-arkitektur för att identifiera lämpliga komponenter att implementera i molnet.
  • Analysen baseras på en kombination av dagens lösningsarkitektur och företagets planer och strategier.

 

Nästa steg

Du går hem med en cloud ready-rekommendation om hur du går vidare för att nyttja kraften i molnet på bästa sätt. Vill du även ha hjälp med att realisera dessa rekommendationer står Forefront consulting självklart till tjänst.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Forefront Consulting Group

Vi är ett konsultföretag som stödjer förändring från strategi till avsedd effekt. Vi hjälper våra kunder att genomföra de rätta förändringarna, på rätt sätt. Vårt arbete börjar i förståelsen av hur verksamheten fungerar idag och av de mål som finns. Med utgångspunkt i en gemensam bild av förutsättningarna kan vi sedan föreslå och skapa de strukturer som förändringen kräver. Oavsett om det rör sig om organisationsförändringar, ledarutveckling, verksamhetsarkitektur eller utveckling av IT-system.
Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.ffcg.se