Power BI – nya vägar till beslutsstöd

Skapa snabbare insikter

Är du sälj-, IT-, marknads- eller ekonomichef och vill fatta bättre beslut med hjälp av dataanalys? Då är vår BI-workshop helt rätt för dig.

  • Random Forest analyserar era behov och sätter upp mål. Vi utbildar, designar och bygger ett minimalt DW.
  • Vi sätter sedan upp en ETL-process och tillämpar Power BI från Azure för rapportering och analys.
  • Därefter utvecklar vi och presenterar er skräddarsydda lösning.

Nästa steg

Efter genomförd workshop kan ni nyttja Azure till max för att samla in, hantera och analysera data, samt skapa prognoser. Som en tilläggstjänst kan vi även utvärdera dataflöden i realtid med AI eller bidra med ytterligare data, samt fördjupat arbete kring rapportering i Power BI.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Random Forest

Vi är erfarna konsulter som ständigt söker nya vägar till bättre beslutsstöd. Vi hjälper företag och organisationer med nya perspektiv på deras affär genom att samla ihop och analysera deras interna och externa affärsinformation. Vi gör detta primärt på Microsofts BI plattform, med SQL Server, Cortana Analytics, Azure ML, Power BI och relaterade produkter.

För oss är det viktigt med en kreativ miljö där vi ständigt strävar efter nya och förbättrade sätt att addera värde till våra kunder. Detta gör också att vi konsulter håller oss i framkant över tid. Tillsammans med våra kunder tar vi på oss utmaningar och upptäcker möjligheter som föder vår innovationsprocess.
Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.randomforest.se