Smidig hybridintegration med Azure

Flexiblare infrastruktur

Är du till exempel IT-chef, driftansvarig eller arkitekt och intresserad av att nyttja kraften och funktionaliteten i Azure för hybridintegration?

  • Dag 1: Altitude 365 presenterar möjligheter och styrkor med Azure, abonnemang och betalsätt samt hur man mäter förbrukning.
  • Din problemställning och möjliga lösningar i Azure gås igenom i detalj.
  • Dag 2: Vi sätter upp en tjänst från grunden och bygger funktionen tillsammans med dig.
  • Vi testar och anpassar funktionen – Proof of Concept.

 

Nästa steg

Efter genomförd workshop har du minst en ny tjänst startad i Azure, fördjupad kunskap om infrastruktur samt möjligheterna med Azure och hur du drar nytta av dem. Nu är du redo att stå på egna ben.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Altitude 365

Enkelt förklarat kan man säga att vi är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vi brukar säga att vi ”föddes i molnet” och vår affärsidé är att förstå ett företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!
Vi vill inte verka skrytsamma men samtliga av våra medarbetare har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Att vi dessutom är nyfikna på den senaste tekniken gör att vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans.

Som guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster och vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med IT. Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.altitude365.se