Smidig flytt av datalagret

Migrera till Azure

Är du till exempel BI-ansvarig eller IT-chef inom Retail och vill flytta ditt befintliga datalager eller rapportdatabas till Azure? Med AwA – Ashore with Azure hjälper vi dig utnyttja skalbarheten med Azure SQL DB. Business Visions arkitekter analyserar ditt befintliga datalager, dess interaktioner och tar hänsyn till eventuella nya krav.

  • Vi genomför flytten med hjälp av Microsofts migreringsverktyg ”Microsoft Data Migration Assistant” och Azure Data Factory för att kunna återanvända befintliga SSIS-paket.
  • Om Power BI är slutanvändarverktyget skapas en analysmodell på det nya datalagret.

 

Nästa steg

Efter genomförd implementation av workshopen har du ett flexibelt DW och ett kraftfullt analysverktyg – med möjlighet att distribuera både fasta rapporter och ge användarna self-servicemöjligheter. Du kommer även självständigt kunna genomföra motsvarande migreringar i framtiden.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Business Vision

Business Vision är ett Business Intelligence-företag som fokuserar på att leverera lösningar, produkter och tjänster med hjälp av Microsofts ledande BI-plattform. Vi hjälper er verksamhet att både systematisera era processer, i och med konceptet AWA och produkten Plannica, så som erbjuder BI som tjänst med erbjudanden som RE(a)ACT, PRO(a)Act och Plannica Relay.

Vi har varit verksamma inom Business Intelligence och data warehouse sedan vår start 1995. Vi eftersträvar positionen som våra kunders partner inom Business Intelligence och vårt mål är att i nära samarbete med våra kunder skapa lösningar som gör skillnad. Vi är stolta över att jobba tillsammans med några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som Bank och Försäkring, Telecom, Fastigheter, Retail och Industri.