Optimal IoT-lösning

Visualisera strömmande data

Strömmande data kan till exempel vara temperaturer, inomhusklimat, elförbrukning eller annan telemetri-information om dina objekt. Är du BI-ansvarig eller affärsutvecklare inom Retail och vill komma igång med IoT? Då är det här workshopen för dig.

  • Business Visions arkitekter hjälper dig definiera vilken typ av sensordata du önskar samla in, lagra och analysera.
  • För att visualisera data används Power BI.

 

Nästa steg

Efter genomförd workshop och implementation har du en fungerande IoT-lösning som samlar in data från sensorer via Azure IoT Hub. Azure Stream Analytics används för att bearbeta data som sedan skickas direkt till Power BI för realtidsanalys och till Azure SQL Database för historisk analys.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Business Vision

Business Vision är ett Business Intelligence-företag som fokuserar på att leverera lösningar, produkter och tjänster med hjälp av Microsofts ledande BI-plattform. Vi hjälper er verksamhet att både systematisera era processer, i och med konceptet AWA och produkten Plannica, så som erbjuder BI som tjänst med erbjudanden som RE(a)ACT, PRO(a)Act och Plannica Relay.

Vi har varit verksamma inom Business Intelligence och data warehouse sedan vår start 1995. Vi eftersträvar positionen som våra kunders partner inom Business Intelligence och vårt mål är att i nära samarbete med våra kunder skapa lösningar som gör skillnad. Vi är stolta över att jobba tillsammans med några av Sveriges ledande varumärken inom branscher som Bank och Försäkring, Telecom, Fastigheter, Retail och Industri.