Effektivisera din Azure-konsumtion

Management och montoring i Azure

Forefront Consulting hjälper dig analysera företagets Azure-konsumtion – och ta kontroll över kostnaderna i relation till affärsvärdet. Jobbar du som till exempel CIO, CFO, Chief Architect eller inom Procurement och vill veta mer om Azures verktyg för management och monotoring? Då är detta rätt workshop för dig!

  • Du får en genomgång av Azures verktyg för kostnadskontroll, hur du bäst använder dem för uppföljning, samt vilka KPI:er som bör mätas.
  • Resultatet ger en tydlig bild av företagets kostnader i Azure, baserat på de kostnadsbärare du valt – som system, projekt, drift och test.
  • Lösningarna ställs i relation till de affärer ni driver, för att du enkelt ska se vad som ger störst affärsnytta.

 

Nästa steg

Efter workshopen får du tillgång till de Power BI-dashboards och andra verktyg som använts för att visualisera företagets Azure-konsumtion. Nu är du redo att löpande undersöka effekterna av era Azure-tjänster.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Forefront Consulting Group

Vi är ett konsultföretag som stödjer förändring från strategi till avsedd effekt. Vi hjälper våra kunder att genomföra de rätta förändringarna, på rätt sätt. Vårt arbete börjar i förståelsen av hur verksamheten fungerar idag och av de mål som finns. Med utgångspunkt i en gemensam bild av förutsättningarna kan vi sedan föreslå och skapa de strukturer som förändringen kräver. Oavsett om det rör sig om organisationsförändringar, ledarutveckling, verksamhetsarkitektur eller utveckling av IT-system.
Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.ffcg.se