Utnyttja Azure optimalt med OMS

Förenklad drifthantering

Arbetar du med IT-drift och vill komma igång med OMS i Azure för ökad synlighet, säkerhet och förenklad drifthantering? Då är det här rätt workshop för dig. Missa inte att vi även bjuder på en månad av vår tjänst LumaAdvantage – ett verktyg som förenar företagets IT-investeringar och affärsstrategiska mål för ökad konkurrenskraft.

  • Vi sätter tillsammans upp en site to site VPN och tar fram en OMS-miljö enligt best practice, samt en Dashboard för övervakning.
  • Lumagate bjuder på en månad av vår tjänst LumaAdvantage, som vi också nyttjar under workshopen.

 

Nästa steg

Nu har ni en etablerad OMS-miljö och kan utnyttja Azure optimalt. Med er hem får ni även en rapport genom vår tjänst LumaAdvantage Attain – där vi presenterar lämpliga åtgärder för vidare arbete med OMS i Azure.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Lumagate

Vi på Lumagate är ett IT-konsultbolag baserade i Norden och USA. Vi fokuserar på teknologi från Microsoft och arbetar med att hjälpa företag att transformera IT till en av de viktigaste komponenterna för att driva företag framåt. Vi är ett kunskapsföretag, och har idag 12 medarbetare som blivit utsedda till MVP (Microsoft’s Most Valuable Professionals).

Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.lumagate.com