Perfekt kommunikation i varje kundmöte

Stöd smart kundinteraktion

Arbetar du med försäljning eller marknadsföring och vill utnyttja Azure i kombination med AI för att förbättra interaktionen på er webbplats? På vår workshop får du hjälp att öka er konvertering med hjälp av realtidsanalys.

  • Random Forest lär er Red Pine och hur det fungerar i Azure.
  • Vi installerar sedan lösningen tillsammans, utifrån era önskemål.

 

Nästa steg

Resultatet är ökad konvertering och insikt i vad era kunder söker. Nu är ni redo att optimera ert framtida marknadsmaterial.

Få mer information genom att fylla i formuläret tillArrow Right
höger.

Om Random Forest

Vi är erfarna konsulter som ständigt söker nya vägar till bättre beslutsstöd. Vi hjälper företag och organisationer med nya perspektiv på deras affär genom att samla ihop och analysera deras interna och externa affärsinformation. Vi gör detta primärt på Microsofts BI plattform, med SQL Server, Cortana Analytics, Azure ML, Power BI och relaterade produkter.

För oss är det viktigt med en kreativ miljö där vi ständigt strävar efter nya och förbättrade sätt att addera värde till våra kunder. Detta gör också att vi konsulter håller oss i framkant över tid. Tillsammans med våra kunder tar vi på oss utmaningar och upptäcker möjligheter som föder vår innovationsprocess.
Kika gärna på vår hemsida för mer information: www.randomforest.se